Etusivu Tapahtumat Jäseneksi Yhteystiedot Edut

Jäsenkortti

Anonyymit Sinkut Seuralla on oma jäsenkortti. Jäsen saa alennuksia Anonyymit Sinkut Seuran omista tapahtumamaksuista sekä seuran yhteistyökumppaneiden liikkeistä jäsenkorttia näyttämällä. Postitamme jäsenkortin jäsenelle tämän maksettua jäsenmaksun 10,00 EUR. Jäsenmaksu sekä -kortti ovat voimassa aina vuoden vaihteeseen asti. Maksu sekä kortti tulee uusia vuosittain. Kortti on henkilökohtainen eikä sillä saamia etuja voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Rekisteröitynyt henkilö, joka ei ole jäsenmaksua maksanut, ei saa jäsenkorttia ja luonnollisestikaan ei pääse hyödyntämään kortin mukanaan tuomia etuja ja alennuksia.

Jäsenedut ja kampanjat
Anonyymit Sinkut Seura on neuvotellut hintaetuuksia jäsenkortilleen. Jäsenkortin mukanaan tuomat edut voit tarkistaa Edut-osiosta.

Jäsenkortin tilaus ja maksu
Rekisteröityessäsi sait automaattisen viestin sähköpostiisi, jossa mukana oli jäsenkortin maksutiedot. Maksettuasi jäsenmaksun 10,00 EUR (sis. postikulut) kortti postitetaan sinulle noin kuukauden sisällä maksun näkymisestä tilillä.

Mikäli et ole saanut maksutietoja tai olet vahingossa poistanut tuon viestin, saat maksutiedot seuraavasti:
Lähetä NIMESI ja OSOITTEESI sähköpostilla osoitteeseen: anonyymitsinkutseura@gmail.com ja lähetämme paluuviestinä maksutiedot.

Jos olet jo jäsen ja haluat uusia jäsenyytesi.
Riittää että maksat jäsenmaksun anonyymit sinkut seuran tilille
(Säästöpankki Optia FI81 4600 0010 4530 47).
Tämän jälkeen kortti postitetaan sinulle automaattisesti. Muista käydä tarkistamassa omista tiedoistasi että osoitetietosi ovat oikein. Näin kortti löytää oikeaan osoitteeseen.

Olethan kärsivällinen kortin kanssa. Kun varastomme hupenevat, toimitusaika saattaa pitkittyä uusien korttien ollessa tilauksessa.

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS! A.S.S.
Anonyymit Sinkut Seura